O nama


POSLOVNE ZONE  - logistička podrška investitorima d.o.o.

Stanka Vraza 4, 42000 Varaždin

Tvrtka Poslovne zone - logistička podrška investitorima d.o.o. je središnje mjesto za kontakt za tvrtke ili investitore koji se žele proširiti u Varaždinsku županiju i regiju Sjeverne Hrvatske ili pomaže već osnovanim tvrtkama u želji proširenja poslovanja.
 
Kao uslužno orijentirani vodič, tvrtka Poslovne zone - logistička podrška investitorima Vas/investitora vodi kroz urede lokalne vlasti regije Sjeverne Hrvatske, daje savjete, pomaže u fazama planiranja pa do upravnih procesa te na zahtjev investitora uspostavlja  kontakt s poslovnim, poduzetničkim i industrijskim zonama koja su u vlasništvu općina ili gradova, povezuje s nadležnim komorama, nadležnim institucijama, renomiranim projektantima, s financijskim institucijama kao i investicijskim te razvojnim bankama kao što su HBOR i HAMAG-INVEST. Također, povezuje Vas/investitora s ministarstvima, sa županijama te s lokalnim mrežama u cijeloj regiji Sjeverne Hrvatske.
 
Tvrtka Poslovne zone - logistička podrška investitorima u svojoj funkciji koordinatora za ulaganje investitorima daje informacije o Varaždinskoj županiji kao i regiji Sjeverne Hrvatske ili pomaže u pronalaženju odgovarajućih zemljišta, komercijalnih nekretnina i poslovnih prostora.


Puni naziv tvrtke:
Poslovne zone  - logistička podrška investitorima društvo s ograničenom odgovornošću za djelatnost u vezi s izgradnjom, organizacijom i upravljanjem poduzetničkim i slobodnim zonama

Skraćeni naziv:
Poslovne zone - logistička podrška investitorima d.o.o.

OIB: 72526969159
MBS: 2112329
IBAN: HR8424890041120006839
SWIFT CODE: VBVZHR22

Temeljni kapital
20.000,00 kn uplaćen u cijelosti

Sjedište tvrtke
Stanka Vraza 4, 42000 Varaždin

Direktorica: Štefica Španić

Poslovne zone - logistička podrška investitorima društvo s ograničenom odgovornošću za djelatnost u vezi s izgradnjom, organizacijom i upravljanjem poduzetničkim i slobodnim zonama upisano je pri Trgovačkom sudu Varaždin. Tvrtka je u 100%-tnom vlasništvu Varaždinske županije.


Kontakt

Tel: 042/ 492 901
E-mail: info@poslovne-zone.hr

Radno vrijeme: Pon - Pet 7:30 - 15:30 h